Projecten

Nedstaal Alblasserdam

De oude fabriek van Nedstaal te Alblasserdam wordt momenteel volledig ontmanteld.

Met de inzet van onze 400 tons grove hebben wij diverse delen met een maximaal gewicht van 40 ton van de vloer getakeld.

Naturalis Leiden

Het pand van Naturalis wordt aan de binnenzijde volledig gestript. De aanwezige trappen en bordessen hebben wij met de inzet van onze zeer compacte citykraan gedemonteerd.

Vernieuwen dakbedekking Kuhrhaus Scheveningen

Op 11-09-2017 is onze opdrachtgever gestart met de dakwerkzaamheden op het Kuhrhaus in Scheveningen. Met een 50 meter mobiele torenkraan, welke rondom in de bouwhekken stond, hebben wij de diverse daken bevoorraad.

Balansring vervangen Middelharnis

Op 5 februari 2015 hebben wij met 2 kranen, beide voorzien van hulpgiek, de balansring van een 80 meter hoge schoorsteen vervangen.

Zeef plaatsen 28-01-2015

Voor de nieuwbouw van een sorteerinstallatie bij een afvalverwerkingsbedrijf hebben wij diverse kranen ingezet om de onderdelen te plaatsen.

De gebruikte hijskranen waren over algemeen de "citycranes". Deze zijn uitermate geschikt in kleine ruimtes te manoeuvreren.

Rotterdam Nationale Nederlanden september 2014

Vanaf het plein nabij het centraal station hebben wij met een 60 meter torenkraan takelwerkzaamheden op het dak van het atrium verricht. Gezien de vele voetgangers was het noodzakelijk het gehele werkgebied af te zetten met bouwhekken. Doordat de torenkraan nihil kon zwenken is er een telescoopkraan ingezet om de benodigde spullen binnen het bereik van de torenkraan te plaatsen.

Afhijsen haan in Rijswijk - 27 januari 2014

Op 27 januari 2014 hebben wij bij de Nederlandse Hervormde Kerk in Rijswijk met een 160 tons telekraan en een 60 meter mobiele torenkraan de haan van de kerk gehaald.

GSM antenne werkzaamheden Roosendaal - 27 november 2013

Op 27-11-2013 hebben wij midden in het centrum van Roosendaal GSM antennes gewisseld voor het landelijke 4G netwerk.

Plaatsen hoogspanningsmast Hoek van Holland - 3 september 2013

In Hoek van Holland langs de Nieuwe Waterweg heeft TenneT een nieuw trafo- en schakelveld aangelegd. Doordat dit veld naast het huidige veld is gebouwd was het noodzakelijk een nieuwe mast te plaatsen. De eerste fase was het in elkaar monteren van de diverse secties. De tweede fase was het transporteren van de secties naar de fundering. De derde fase was het kantelen van de secties met twee kranen waarna de delen op elkaar konden worden geplaatst. Voor de werkzaamheden hebben wij een 140 tons- 220 tons en 400 tons kraan en een hoogwerker ingezet.

Noodlift plaatsen - 5 november 2012

In de nacht van 5 op 6 november 2012 hebben wij een noodlift geplaatst bij de Ikea in Utrecht. Wij hebben de werkzaamheden uitgevoerd met de 400 tonner voorzien van 60 meter beweegbare jib.